Welkom op mijn site, 

                                     

Ik ben Astrid en woon in Gemert. Ik ben getrouwd met Rinus en we hebben samen twee zonen. Ik werk als verpleegkundige in een psychiatrisch ziekenhuis.

Ik ben begonnen met schilderen omdat het voor mij veel ontspanning geeft. Wanneer ik schilder heb ik echt tijd voor mezelf en het geeft mij heel veel voldoening. Het is extra leuk als mensen ook nog enthousiast zijn over mijn schilderijen.

Ik schilder met acryl-verf en lak de schilderijen af met acryl-lak. Mijn schilderijen zijn heel kleurrijk en vrolijk. Ik schilder vaak dieren maar kan ook andere dingen schilderen. Varkens-schilderijen heb ik vooral veel gemaakt. Ik vind dat grappige beesten om te schilderen. Ik heb hier een eigen stijl in ontwikkeld.

Mijn schilderijen zijn door de sprekende kleuren heel geschikt voor baby-en kinderkamers maar eigenlijk kan mijn kunst overal hangen.  

In mijn fotoalbum staan heel veel schilderijen die ik gemaakt heb. Veel schilderijen zijn te koop. Ik heb een aantal schilderijen erop staan die al verkocht zijn. Wanneer je interesse hebt in een schilderij dan kun je mij altijd mailen om gegevens op te vragen. Ik kan dan de maat en de prijs doorgeven. Eventueel kan ik ook dingen in opdracht maken. Je kunt dan zelf bijvoorbeeld de kleur en de afmeting bepalen. Wanneer je niet tevreden bent hoef je het schilderij uiteraard niet te kopen.

Mijn mailadres is assepasc@upcmail.nl

 

groetjes Astrid Crooijmans